Gurbetçilere Araç Kiralama Hizmeti

Gurbetçi Araç Kiralama Yeri, '' whatsapp 0542 533 04 42 '' Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız yaz aylarında Memleketlerine gitmek için ilk önce Antalya havalimanına geliyorlar. Antalya'ya yaz aylarında uçak sayısı çok fazla olduğu için kişi başı bilet fiyatı daha uygun olmaktadır. Araç fiyatlarıda yine diğer illere göre daha uygundur. Haziran Temmuz Ağustos ve Eylül aylarında Yurt dışıdaki Gurbetçi vatandaşlarımız genelde Ekonomik sınıf araçları tercih etmektedir.

Günlük 20 € ile 30 € aralığındaki araçlar tercih sebebidir, Sedan ve bagajı geniş dizel araçlar en çok tercih edilen araç çeşitleridir. Afyon, Konya, Denizli, Isparta gibi illere giderler ve yaklaşık olarak 3 hafta ve üzeri gelirler. Okulda okuyan çoçuklu aileler yaz tatilini bekliyorlar ve 12 ay sitresli ortamın ardıdan gelen 30 gunluk tatil ile aileleriyle birlikte ülkemize gelirler ve akrabaları ile vakit geçirirler.

Biz Yüce Rent A Car olarak 20 yıldır güvenilir araç kiralamanın adresiyiz, kış aylarında 70 adet araç sayımız ile sizlere verirken bu sayı yaz aylarında 120 araca çıkmaktadır. Biz firma olarak he daim en yeni araçları en hesaplı fiyatlar ile siz değerli Gurbetçilerimize sunuyoruz. Dizel, Dizel otomatik kaskolu sigortalı araçlarımızı Havalimanı dışhatlarından ücretsiz olarak teslim alabilirsiniz. Bize bildireceğiniz tarih saatte orada sizi bekliyor olacağız.

Bizi tercih eden binlerce müşterimiz arasına sizi de bekliyoruz.

Mutlu Müşteriler Bizi Seçer

whatsapp : +90554 633 16 50 / 24 saat yazabilirsiniz fiyat sorabilirsiniz. 

Gurbetçilere Araç Kiralama Hizmeti